Cristina Petruț, Vicepreședinte Federaţia Asociaţiilor Diabeticilor din România“În ediția din 2020 proiectul se va numi DIA ROMÂNIA PENTRU TOȚI. Dacă reușim să obținem finanțare, ne dorim să facem o echipă de băieți care să joace fotbal, dar și una de fete.”

Mai multe amănunte despre planurile de viitor FADR găsiți în interviul realizat de echipa RoDiabet și Ines Nerina, în cadrul InterDiab 2020.

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.