“Atunci când la pacientul cu diabet apar complicații și dieta trebuie să fie personalizată. Dieta pacientului diabetic trebuie să fie abordată ținând cont și de aceste complicații și să facem un consult personalizat, o dietă personalizată și recomandarea unui stil de viață cât mai bine adaptat acestui pacient”, a menționat Dr. Ruxandra Pleșea, medic specialist Diabet, Boli de Nutriție și Metabolism, în interviul realizat în cadrul conferinței InterDIAB 2020 de echipa RoDiabet și Ines Nerina.

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.