În weekendul 23-25 aprilie târgul primăverii, e-bebe.live, își deschide virtual porțile pentru viitoare mămici, bebeluși și copii preșcolari sau proaspeți părinți. Misiunea e-bebe.live este să democratizeze accesul la informația educațională de calitate la nivel național și la oferte speciale de cumpărături online.

Pe lângă ofertele promoționale disponibile în cele 3 zile de târg, pe 25 aprilie vizitatorii înscriși au acces gratuit la o zi întreagă de conferințe live. e-bebe.live reunește specialiști recunoscuți la nivel național într-o agendă de discuții dedicate noilor părinți, cu teme precum puericultura, metode actuale de parenting, educație, nutriție, naștere, alăptare, sănătate mintală și nu numai, pentru ca aceștia să ia decizii informate pentru ei și familia lor.

Dr. Emel Nuraltay – șef secție Obstetrică Ginecologie în cadrul Sanador va aborda subiecte de interes privind nașterea, în timp ce Daniela Mahera, Moașă Licențiată la Spitalul Sanador va susține un curs de alăptare pentru viitoarele mămici.

Daniela Stan, vicepreședinte Asociația Moașelor OAMGMAMR București și Asistent Șef în cadrul Spitalului Panait Sârbu (Maternitatea Giulești) va susține un curs gratuit de puericultură, în urma căruia participanții vor primi un certificat de participare acreditat.

În agenda evenimentului sunt confirmați specialiști și din alte domenii conexe, precum Dr. Bogdan Ivănescu, co-fondator Doctor Mit și Stem Sure, care va aborda importanța recoltării celulelor stem, precum și Oana Moraru, consilier educațional și fondator al școlii Helikon și al platformei Vocea Părinților, care va vorbi despre educația timpurie dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 0-7 ani.

Oana Motea, Health Specialist Unicef România va vorbi despre vaccinare.

În ceea ce privește alimentația mamei și copilului, Dr. Ruxandra Pleșea, specialist în nutriția personalizată, va vorbi despre nutriția în timpul sarcinii – “Cum mâncăm și de ce suplimente nevoie, noi șii bebe?”. Anca Bălășoiu, Moașă Principală Licențiată la Maternitatea Bucur va aborda diversificarea la bebeluși. De asemenea, Dr. Cornelia Preda, Medic primar și Șef secție Neonatologie Sanador va aborda subiecte de interes privind alimentația nou-născutului.

Nu în ultimul rând, în cele 3 zile de târg vizitatorii vor avea șansa de a se alătura și unor cauze umanitare, alături de două organizații partenere, Unicef România și Agenția Națională de Transplant.

Unicef România comunică în cadrul târgului virtual campania de susținere a cauzei lui Nicolas. Vizitatorii vor putea dona 2 euro prin SMS la 8844 pentru această cauză, însă la standul virtual vor putea afla mai multe informații despre misiunea Unicef și cum se pot implica activ în campaniile derulate de aceștia pentru susținerea copiilor vulnerabili.

Agenția Națională de Transplant din România participă în premieră la un târg adresat publicului. Personalul agenției va fi prezent la standul virtual pentru a răspunde live întrebărilor vizitatorilor legate de activitatea Agenției și campaniile de informare desfășurate, precum și instituțiile autorizate și standardele de acreditare sau registrele de transplant actualizate.

e-Bebe.live este o platformă unică pentru profesioniștii din zona de retail pentru a facilita vânzări, pentru a câștiga vizibilitate și pentru a intra în contact cu cumpărătorii interesați, printr-o experiență de shopping integrată. Fiecare zi de târg, 23, 24 și 25 aprilie, va aduce un trafic de 10.000 de participanți din toată țara, oferind cel mai mare potențial de vânzări la un singur eveniment de la începutul pandemiei.

Evenimentul este organizat de Doctor MIT, cea mai completă platformă de sănătate din România acoperind zona de informare medicală prin emisiunea TV „Doctor MIT” în care Dr. Bogdan Ivănescu disecă și demontează miturile medicale în care am fost învățați să credem. Doctor MIT scoate adevărul la iveală despre miturile medicale și pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare număr de vizualizări dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical din România.