Vino miercuri, 13 aprilie 2022, de la ora 13.00 la dezbaterea profesională dedicată marcării Zilei Mondiale a Hemofiliei în acest an!

În fiecare an, începând din 1989, grupurile de pacienți din întreaga lume marchează Ziua Mondială a Hemofiliei în luna aprilie, pentru a crește gradul de conștientizare și înțelegere a hemofiliei și a altor tulburări de sângerare. Tema acțiunilor din acest an este ”Acces pentru toți. Parteneriat. Politică. Progres”.

Vă așteptăm alături de noi pentru a transmite un mesaj de susținere către comunitatea de hemofilie din România!

Înscrierile sunt deschise pe pagina dezbaterii: https://www.hemofilie.ro/2022-ziua-hemofiliei/.

Agenda evenimentului este disponibilă AICI: https://www.hemofilie.ro/wp-content/uploads/2021/02/Agenda_Ziua_Hemofiliei_2022.pdf

 

Asociația Româna de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro se alătură și în acest an acestei inițiative mondiale și organizează o serie de acțiuni  special pregătite pentru a marca această zi. Ne dorim ca prin creșterea gradului de conștientizare și prin aducerea hemofiliei și a altor tulburări de sângerare în atenția factorilor de decizie să putem crește accesul durabil și echitabil la îngrijire și tratament.

Activitățile dedicate Zilei Mondiale a Hemofiliei 2022 sunt implementare de ARH – Asociația Română de Hemofilie și Hemofilie.ro, cu susținerea Novo NordiskPfizerRocheSobi și Takeda și în parteneriat cu COPAC – Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din RomâniaUNOPA – Uniunea Națională a Persoanelor Afectate de HIV/SIDA și Alianța Națională pentru Boli Rare România.

 

Detalii despre activitățile pregătite în Săptămâna Hemofiliei din acest an vor fi disponile în cel mai scurt timp.