Top Employers Institute a premiat compania Boehringer Ingelheim pentru prima dată ca „Angajator de Top la nivel Global”, unul dintre cei 16 cei mai buni angajatori din lume. Premiul confirmă că firma farmaceutică bazată pe cercetare este puternic orientată către nevoile și bunăstarea angajaților săi. Boehringer Ingelheim a fost inclus în topul angajatorilor din multe țări și regiuni în ultimii șapte ani. Anul acesta, Boehringer Ingelheim primește premiul în 27 de țări, precum și în regiunile Europa și America Latină și Asia-Pacific.

Boehringer Ingelheim Romania primește pentru al doilea an, consecutiv, certificarea la nivelul țării noastre.

Institutul independent Top Employers realizeaza un audit detaliat si certifică angajatorii din întreaga lume care doresc să ofere angajaților lor condiții excelente de muncă și să le susțină dezvoltarea. Certificarea se bazează pe un program pe mai multe niveluri pentru a  evalua managementul resurselor umane cu feedback final detaliat.

În comparație cu concurenții săi, compania a impresionat în special prin orientarea sa strategică pe termen lung, o cultură modernă de management, precum și prin comunicarea cu angajații. Top Employers Institute a subliniat, de asemenea, cultura corporativă incluzivă. Toate acestea duc la legături strânse și loialitate între angajați și față de companie.

Un exemplu de orientare asupra angajaților este mediul de lucru flexibil. În acest domeniu, funcționarea deja bună a muncii la distanță a ajutat, printre altele, să se asigure că, în timpul pandemiei COVID, angajații au putut să își adapteze rapid munca la cerințele de protecție a sănătății și să asigure continuitatea afacerii de acasă. Un alt punct menționat de juriu se referă la abordarea etică, incluzivă, a deciziilor corporative și la un accent clar pe transferul și aplicarea valorilor companiei. În plus față de afacerea farmaceutică tradițională, inițiative precum Making More Health at Boehringer Ingelheim contribuie la îmbunătățirea continuă a asistenței medicale la nivel mondial, de exemplu prin sprijinirea antreprenorilor sociali. Afacerea de familie are, de asemenea, grijă de oportunitățile de dezvoltare individuală prin programe de educație și formare personalizate pe toată durata vieții profesionale a angajatului.

Explorarea unor noi căi de afaceri este adânc înglobată în cultura corporativă a companiei farmaceutice bazate pe cercetare, așa cum reiese din cooperarea recentă cu Google privind calculul cuantic pentru cercetarea medicamentelor farmaceutice, anunțată în ianuarie. De 135 de ani, Boehringer Ingelheim creează valoare prin inovație pentru sănătatea umană și animală.

Realizarea unor medicamente noi și mai bune pentru oameni și animale este în centrul a ceea ce facem. Misiunea noastră este de a crea terapii revoluționare care să schimbe vieți. De la fondarea sa în 1885, Boehringer Ingelheim a rămas o companie independentă, de familie. Avem libertatea de a ne urmări viziunea pe termen lung, privind în perspectivă pentru a identifica provocările de sănătate ale viitorului și pentru a viza acele domenii de nevoie în care putem face o diferență reală.

Fiind o companie farmaceutică lider la nivel mondial, bazată pe cercetare, peste 51.000 de angajați creează valoare prin inovație zilnic pentru cele trei domenii de activitate ale noastre: Sănătate umană, Sănătate animală și Producție biofarmaceutică pe bază de contract. În 2019, Boehringer Ingelheim a realizat vânzări nete de 19 miliarde de euro. Investiția noastră semnificativă de aproape 3,5 miliarde de euro în cercetare și dezvoltare determină inovația pentru a crea următoarea generație de medicamente care salvează vieți și îmbunătățesc calitatea vieții.

Realizăm mai multe oportunități științifice îmbrățișând puterea parteneriatului și diversitatea experților din comunitatea științelor vieții. Lucrând împreună, accelerăm livrarea viitoarelor descoperiri medicale care vor transforma viața pacienților acum și în generațiile viitoare.