Rețeaua de farmacii Catena continuă în acest an, de 14 februarie, un program de informare şi de prevenire a afecţiunilor cardiovasculare, în condițiile în care prevalența acestor boli rămâne ridicată în România.

De 12 ani, Catena te învață și te ajută să ai grijă de inima ta. Și în acest an, pe 14 februarie, Catena desfășoară campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, un amplu program de informare şi de prevenire a afecţiunilor cardiovasculare din România”, a anunțat rețeaua de farmacii.

Derularea unor astfel de programe este considerată necesară mai ales ca urmare a prevalenței crescute a bolilor cardiovasculare, iar farmaciile Catena s-au implicat activ în educarea și informarea pacienților de-a lungul timpului.

Sănătatea inimii este esențială pentru starea de bine, iar bolile cardiovasculare reprezintă un motiv de îngrijorare tot mai mare pentru specialiștii în cardiologie.

Catena vine în ajutorul pacienților cu informații esențiale pentru o inimă sănătoasă prin lansarea broșurii „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”. Broșura îi ajută pe români să afle mai multe despre cauzele, factorii de risc și complicațiile bolilor cardiovasculare, precum și despre prevenție, stil de viață și suplimente alimentare, cu rol de protecție a inimii.

Broșurile sunt disponibile gratuit în farmaciile Catena din țară. De asemenea, persoanele doritoare vor avea oportunitatea să-și măsoare gratuit tensiunea arterială în farmaciile Catena.

Pe lângă broșurile informative, pacienții vor beneficia de sfaturile și recomandările specialiștilor Catena privind prevenirea problemelor cardiovasculare.