Miercuri24.03.2021, de la ora 11:00, cei interesați pot urmări o nouă sesiune online a proiectului inițiat de Asociația Pacienților cu Insuficiență Cardiacă Optim Cardio și Dr. Heart – Școala Inimii.

Dr. Ștefan Busnatu a invitat la ce-a de a treia întâlnire ce se va transmite live pe pagina sa de Facebook, pe Dr. Maria Pană.

Dr. Maria Pană este medic cardiolog la Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență ,,Bagdasar-Arseni’’, doctorandă cu activități de cercetare în domeniul prevenției cardiovasculare cu ajutorul tehnologiilor inteligente și Asistent Universitar al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București.

Insuficiența cardiacă este un diagnostic din ce în ce mai frecvent întâlnit în rândul populației, cu o vârstă de apariție în scădere, astfel clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență ,,Bagdasar-Arseni’’ consideră foarte importantă educarea pacienților atât pentru prevenția apariției insuficienței cardiace cât și pentru managementul ei ulterior, odată diagnosticată.

Durata evenimentului va fi de 45 de minute, din care 20 de minute vor fi dedicate prezentării temei, respectiv Insuficiența cardiacă: Diagnosticul și tratamentul fără reinternări, iar 20-25 de minute vor fi alocate sesiunii de întrebări și răspunsuri.

De asemenea, urmărirea evenimentului va fi gratuită pe Facebook, iar pentru a avea posibilitatea de a comunica în direct în aplicația Zoom pe care se va desfășura sesiunea, organizatorii invită pe cei interesați să se înscrie prin completarea următorului FORMULAR.